Υπογραφή Πρωτοκόλλου συνεργασίας μεταξύ της Γενικής Γραμματείας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας και του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ)

07/08/2020

Ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας , του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Γεώργιος Σταμάτης και ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου , Καθηγητής Οδυσσέας Ιωάννης Ζώρας , υπέγραψαν σήμερα Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020 , Πρωτόκολλο Συνεργασίας μεταξύ της Γενικής Γραμματείας και του Ιδρύματος.

Η πρωτοβουλία αυτή πηγάζει από την επιθυμία των δύο πλευρών να συμβάλλουν από κοινού στην αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού, που βιώνουν άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού. Μέσω του πρωτοκόλλου κατοχυρώνεται η ετήσια δωρεάν φοίτηση 35 συμπολιτών μας (Ρομά, άστεγοι, πρώην φιλοξενούμενοι δομών παιδικής προστασίας)σε Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών του ΕΑΠ.

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε το παρακάτω link:

https://www.eap.gr/el/anakoinvseis-ekdilwseis/anakoinwseis/pros-to-koino/8649-ypografi-protokollou-synergasias-metaksy-tou-eap-kai-tis-genikis-grammateias-koinonikis-allileggyis-kai-katapolemisis-tis-ftoxeias-2#

< Πίσω στα Νέα και Ανακοινώσεις